MEISTÄ

Asiakaskeskeisyys on pohja NEMI:n kaikelle toiminnalle. Tiimimme koostuu kokeneista ja intohimoisista spesifin koulutuksen saaneista sosiaali-, terveysalan ammattilaisista. Meiltä löytyy syvä ammatillinen osaaminen, vilpitön kyky kuunella asiakasta sekä palvella heitä luonnollisesti elämän haastavimmissa solmukohdissa. Nämä ovat keskeisiä elementtejä jotka ovat vahvasti selkärangassamme.

NEMI:n tiimii koostuu ammattilaisista, joilta löytyy vuosien syväluotaava asiantuntemus neuropsykiatrisista erityispiireistä, kuten autismin syvästä kirjosta, ADHD:sta ja ADD:sta, oppimisvaikeuksista ja kielellisistä erityishaasteista.

Haluamme jatkuvasti kehittää omaa asiantuntemusta ja osaamista, jotta voimme palvella asiakkaitamme tehokkaimmalla mahdollisella tavalla. Keskeisiin arvoihimme kuuluu vahva usko yhdessä tekemistä kohtaan. Uskomme siihen, että tasa-arvoisena tiiminä asiakkaan kanssa pääsemme luonnollisimpaan ja kestävimpään mahdolliseen lopputulokseen, joka auttaa juuri pysyvän ja toimivan muutoksen saavuttamisessa. NEMI-valmennus on täysin uudenlainen konsepti nepsy-valmennusten kirjossa. NEMI on meille intohimo joka on auttanut myös omakohtaisissa kokemuksissa. Näin ollen tunnemme prosessin toimivuuden niin henkilökohtaisella-, kuin myös ammatillisella tasolla. Olemme luotettava ja asiantunteva tiimi, jonka henkilöt koostuvat osaavista, reiluista, joustavista ja aidoista yksilöistä, joilla on luontainen halu auttaa ja tehdä muutosta neuropsykiatrisia erityispiireitä omaavien yksilöiden ja perheiden elämään.

Haluatko tietää enemmän palveluidemme sisällöstä? Kiinnostaako sinua lukea lisää NEMI-ohjauksesta, eli nepsy-valmennuksesta yhdistettynä mindfullenssiin? Opi lisää palveluidemme yksityiskohtaisesta kirjosta täältä.

NEMI-valmennuksen kautta me pyrimme mahdollistamaan itsenäisen ja rakenteellisesti strukturoidun elämän kotoa käsin, jossa terve itsetunto ja hyvinvointi ovat luonnollinen osa jokapäiväistä arkea. Me olemme tukenasi ja teemme henkilökohtaisen suunnitelman, sekä yhteistyön kautta positiivisen muutoksen elämääsi. Koetko, että NEMI-ohjauksella olisi apua sinun itsetuntosi vahvistamisessa, kokonaisvaltaisten rakenteiden parantamisessa ja elämänhallinnan palauttamisessa? Ota meihin yhteyttä joko soittaen, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeen kautta ja jutellaan yhdessä lisää siitä miten me voimme auttaa juuri sinun tilanteessasi.

YRITYKSILLE

YKSITYISILLE